Houweling accountants - Adviseurs voor ondernemers - T: 0162-677977

Ons Team

Over Houweling Accountants

Houweling Accountants heeft alles in huis wat een ondernemer nodig heeft op het gebied van accountancy, administratieve organisatie, juridische dienstverlening en fiscaal advies.

Bent u op zoek naar een klankbord en sparringspartner die u bijstaat met goed advies en passende dienstverlening?

Met onze 15 jaar ervaring en een team van betrokken medewerkers en specialisten helpen wij u het maximale uit uw onderneming te halen. Met Houweling Accountants kiest u voor een gepassioneerd familiebedrijf met korte communicatielijnen naar vader (AA) en zoon (RA).

Hier zijn wij trots op

  • Groot netwerk van experts
  • Vaste tarieven, geen verrassingen
  • Al 15 jaar een familiebedrijf
  • Korte communicatielijnen
  • Snel en accuraat
  • Wij komen onze afspraken na

Ontmoet ons team

Jan Houweling
Accountant- administratieconsulent (AA) - Partner

Partner en oprichter van Houweling Accountants. Na vele directiefuncties, waaronder partner bij KMPG Breda, besloot Jan om in 2002 onder eigen naam zijn praktijk uit Breda voort te zetten waarna in 2008 zijn zoon hem kwam versterken. Jan is aanwezig op dinsdag en op woensdag.

Joep Houweling
Registeraccountant (RA) - Partner

De zoon van, maar intussen hét gezicht van Houweling Accountants. Na zijn studie aan de Universiteit van Tilburg tot Registeraccountant is hij zijn carrière gestart bij PricewaterhouseCoopers. Na 5 jaar kroop ook bij hem het ondernemersbloed waar het niet gaan kan. Vanaf 1 oktober 2008 is hij gestart bij Houweling Accountants. Nu werkzaam als Directeur-Partner. Joep is de gehele

Patrick Broos
Gevorderd Assistent Accountant & Relatiebeheerder

Patrick werkt al 5 jaar binnen ons team. Hij studeert begin 2017 af voor accountant administratieconsulent (AA). Inmiddels beheert Patrick zijn eigen klantenportefeuille. Patrick is de gehele week aanwezig.

Conny van As
Gevorderd Assistent Accountant

Na haar studie tot registeraccountant aan Avans Hogeschool is Conny aan de slag gegaan bij Houweling Accountants. Ze heeft inmiddels 18 jaar ervaring. Conny is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Margret Neefjes
Directiesecretaresse & Office Manager

Margret is onze duizendpoot en werkt sinds 2009 bij Houweling Accountants. In het huidige digitale tijdperk zorgt Margret ervoor dat alles soepel en veilig verloopt. Naast haar secretariële werk doet ze ook het office management binnen Houweling Accountants. Margret is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig.

Mary Segeren
Directiesecretaresse

Mary werkt reeds 19 jaar als directiesecretaresse voor Jan en inmiddels ook voor Joep. Naast haar secretariële werkzaamheden voert ze ook boekhoudingen. Mary is aanwezig op dinsdag en woensdag.

Jordi van Ravesteijn
Junior Assistent Accountant

Jordi is werkzaam in ons team vanaf januari 2016 en studeert momenteel aan Avans Plus in Breda waar hij zijn Post Bachelor opleiding Accountancy AA naar verwachting volgend jaar zal behalen. Jordi is aanwezig van maandag tot en met donderdag.