Houweling accountants - Adviseurs voor ondernemers - T: 0162-677977

Ons Team

Over Houweling Accountants

Houweling Accountants heeft alles in huis wat een ondernemer nodig heeft op het gebied van accountancy, administratieve organisatie, juridische dienstverlening en fiscaal advies.

Bent u op zoek naar een klankbord en sparringspartner die u bijstaat met goed advies en passende dienstverlening?

Met onze 18 jaar ervaring en een team van betrokken medewerkers en specialisten helpen wij u het maximale uit uw onderneming te halen. Met Houweling Accountants kiest u voor een gepassioneerd familiebedrijf met korte communicatielijnen naar vader (AA) en zoon (RA).

Hier zijn wij trots op

  • Groot netwerk van experts
  • Vaste tarieven, geen verrassingen
  • Al 18 jaar een familiebedrijf
  • Korte communicatielijnen
  • Snel en accuraat
  • Wij komen onze afspraken na

Ontmoet ons team

Joep Houweling RA
Register Accountant RA

De zoon van, maar intussen hét gezicht van Houweling Accountants. Na zijn studie aan de Universiteit van Tilburg tot Registeraccountant is hij zijn carrière gestart bij PricewaterhouseCoopers. Na 5 jaar kroop ook bij hem het ondernemersbloed waar het niet gaan kan. Vanaf 2008 is hij gestart bij Houweling Accountants. Nu werkzaam als Directeur-Partner. Joep is de gehele week aanwezig.

Jan Houweling AA
Accountant-Administratieconsulent (AA) - Partner

Partner en oprichter van Houweling Accountants. Na vele directiefuncties, waaronder partner bij KMPG Breda, besloot Jan om in 2002 onder eigen naam zijn praktijk uit Breda voort te zetten waarna in 2008 zijn zoon hem kwam versterken. Jan is met pensioen gegaan en adviseert nog op de achtergrond.

Patrick Broos AA
Accountant-Administratieconsulent (AA) - Partner

Patrick werkt vanaf 2011 bij Houweling Accountants. Hij is Accountant-Administratieconsulent (AA). Patrick is per 1 oktober 2020 toegetreden als partner bij Houweling Accountants. Patrick beheert zijn eigen klantenportefeuille. Patrick is de gehele week aanwezig.

Frans Knaapen
Zelfstandig Assistent Accountant

Na jarenlange ervaring opgebouwd te hebben als relatiebeheerder op een klein kantoor, heeft Frans per 1 maart 2019 de overstap gemaakt naar Houweling Accountants. Frans heeft inmiddels 26 jaar ervaring opgebouwd. Frans heeft ruime kennis binnen de lonen, het samenstellen van de grotere BV’s en fiscaliteit. Frans is ma t/m do aanwezig.

Rob Maljaars
Zelfstandig Assistent Accountant

Rob is vanaf 1 oktober 2019 bij ons gestart als zelfstandig assistent accountant.  Rob heeft de opleiding accountancy genoten aan de Avans Hogeschool te Breda. Inmiddels heeft hij ruim 8 jaar werkervaring opgedaan bij een groot kantoor en bedient hij geheel zelfstandig een divers arsenaal aan klanten. Rob is ma-di-do en vrijdag aanwezig en werkt

Lars Jansen
Junior-Assistent

Lars is in 2020 begonnen als stagiaire binnen Houweling Accountants en is inmiddels junior-assistent Accountant. Lars volgt de opleiding Accountancy aan Avans Hogeschool waar hij in 2021 afstudeert. Lars is op wisselende dagen aanwezig, dit is afhankelijk van zijn studie.

Boy Meeuwesen
Assistent-Accountant

Boy werkt vanaf 1 april 2020 voor Houweling Accountants als assistent-accountant. Boy heeft eerder ervaring opgedaan bij een groter kantoor en heeft de overstap gemaakt naar Houweling. Boy heeft in 2019 zijn HBO opleiding Accountancy met goed gevolg afgerond aan de Avans Hogeschool te Breda. Boy is de gehele week aanwezig.

Mary Segeren
Directiesecretaresse

Mary werkt reeds 22 jaar als directiesecretaresse voor Jan en inmiddels ook vele jaren voor Joep. Naast haar secretariële werkzaamheden voert ze ook de kantoorboekhouding. Mary is aanwezig op dinsdag en woensdag.

Margret Neefjes
Directiesecretaresse & Office Manager

Margret is onze duizendpoot en werkt sinds 2009 bij Houweling Accountants. In het huidige digitale tijdperk zorgt Margret ervoor dat alles soepel en veilig verloopt. Naast haar secretariële werk doet ze ook het office management binnen Houweling Accountants. Margret is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig.