Houweling accountants - Adviseurs voor ondernemers - T: 0162-677977

Vacature Assistent Accountant

40 uur per week

Functie

Als assistent-accountant stel je jaarrekeningen samen voor een groep MKB klanten welke voornamelijk in de regio Raamsdonksveer-Oosterhout-Breda en omstreken zijn gevestigd. Je vervult een signaalfunctie waarbij je klant specifieke aandachtspunten onder de aandacht brengt bij de teamleider. Je werkt in een team van zeven collega’s waarbij er voldoende tijd vrij gemaakt wordt voor coaching en feedback. Na verloop van tijd communiceer je zelf met de klanten en ga je mee naar klanten voor administratieve werkzaamheden en ondersteuning.

Profiel

Je hebt je opleiding HBO Accountancy reeds afgerond of zit in de afrondende fase. Werkervaring is een pré, geen vereiste. Je bent kritisch, accuraat en communicatief vaardig. Je bent niet huiverig om contacten te leggen met klanten. Je beschikt over commercieel inzicht en werkt klantgericht. Je bent voornemens om door te studeren tot AA.

Wat bieden wij?

Houweling Accountants biedt een professionele en persoonlijke werkomgeving. Een ongedwongen werksfeer waarbij je je goed kunt ontwikkelen. Wij bieden voldoende mogelijkheden om door te groeien in je ontwikkeling maar ook binnen de organisatie. Naast gedegen opleidingsmogelijkheden bieden we een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Onze assistenten met een vast contract rijden in een lease auto.

Plaats

Raamsdonksveer

Vereiste licentie of certificering

Rijbewijs vereist

Vereiste opleiding

Bachelor

Ons kantoor

Houweling Accountants

Ramgatseweg 15a
4941 VN Raamsdonksveer

T: 0162 677977
@: info@houwelingaccountants.nl