Houweling accountants - Adviseurs voor ondernemers - T: 0162-677977

Vacature Assistent Accountant

Assistent Accountant | Houweling Accountants | Raamsdonksveer | Fulltime

Wil jij als ambitieuze Assistent Accountant écht iets betekenen voor de ondernemers in de omgeving? En wil jij daarbij jezelf ontwikkelingen tot volwaardig Assistent Accountant? Dan ben bij je bij Houweling Accountants aan het goede adres!

Welkom bij Houweling Accountants

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf in het mooie Raamsdonksveer. Ons kantoor is gevestigd op Dombosch, een groot bedrijventerrein waar veel ondernemers actief zijn. Erg leuk om met bedrijven uit de omgeving samen te werken! Afgelopen jaar zijn wij flink gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je mogelijkheden om door te groeien, zowel in je persoonlijke ontwikkeling als je professionele ontwikkeling, maar ook zeker binnen de organisatie. Houweling Accountants is een SRA-kantoor, waarbij jij als werknemer gebruik kan maken van allerlei faciliteiten die SRA biedt! Ons kantoor kent een extreem laag verloop van klanten, dit zien wij ook terug bij onze werknemers. Als je je plekje hebt gevonden bij Houweling Accountants wil je niet meer weg!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een collega die ambitie heeft om zich te ontwikkelen tot volwaardig Assistent Accountant! Je hebt je opleiding HBO Accountancy reeds afgerond of zit in de afrondende fase. Werkervaring is een pré, geen vereiste. Wat je vooral bent is accuraat en communicatief vaardig. Je bent een goede gesprekspartner voor onze klanten, met een analytische blik, klantvriendelijk doch kritisch. Je beschikt over commercieel inzicht. Je kan goed in teamverband werken maar wanneer het nodig is, kan je ook zelfstandig werken. Het allerbelangrijkste is dat je passie hebt voor het accountancy vak!

Profiel

We zullen veel tijd besteden aan coaching en feedback momenten zodat je het accountancy vak écht leert.

  • Je stelt jaarrekeningen samen voor onze MKB-klanten;
  • Je vervult een signaalfunctie, waarbij je klant specifieke aandachtspunten onder de aandacht brengt bij je teamleider;
  • Je verwerkt administraties;
  • Vanuit deze signaalfunctie stel je ook adviespunten voor de klant op;
  • Je communiceert zelf met de klanten;
  • Je gaat mee naar klanten voor administratieve werkzaamheden en ondersteuning;
  • Btw-aangiftes verwerken;
  • Werken met digitale dossiers.

Wat bieden wij?

Houweling Accountants biedt je een professionele en persoonlijke werkomgeving. Een ongedwongen werksfeer waarbij je je goed kunt ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk.  Naast gedegen opleidingsmogelijkheden bieden we je een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Houweling Accountants zijn we één team met één taak. We werken erg hard en vieren daarna successen met elkaar. Met ons gezellige en jonge team van tien collega’s moet dat zeker lukken. Zo ondernemen we regelmatig leuke activiteiten, zoals het Oktoberfest, kookworkshops en etentjes. Lunchen doen we altijd gezamenlijk. Onze Assistent Accountants met een vast contract rijden in een leaseauto!

Salarisindicatie

Salaris: €2.000 tot €3.500 per maand, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau.

Plaats

Raamsdonksveer

Vereiste licentie of certificering

Rijbewijs vereist

Vereiste opleiding

Bachelor

Ons kantoor

Media

Houweling Accountants

Ramgatseweg 15a
4941 VN Raamsdonksveer

T: 0162 677977
@: info@houwelingaccountants.nl